ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα η περίπτωση του Καρασκάλ

River Plate's Jorge Carrascal, right, fights for the ball with Boca Juniors' Carlos Zambrano during a local tournament soccer match at Antonio Liberti Vespucio stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 3, 2021. (AP Photo/Marcos Brindicci)
River Plate's Jorge Carrascal, right, fights for the ball with Boca Juniors' Carlos Zambrano during a local tournament soccer match at Antonio Liberti Vespucio stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 3, 2021. (AP Photo/Marcos Brindicci) AP PHOTO / MARCOS BRINDICCI

Ο ΠΑΟΚ ανεβάζει τον πήχη με τον 25χρονο Χόρχε Καρασκάλ που ταιριάζει στα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο αποτελεί μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο Χόρχε Καρασκάλ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετική του γραμμής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο αλλά και στον άξονα ως "δεκάρι" και ο 25χρονος Κολομβιανός μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές που έχει θέσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2026 επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Δικεφάλου αλλά όχι η πρόταση την οποία επικαλέστηκε ο Ρομάνο.

Είναι δεδομένο ότι ο Καρασκάλ αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στην Ευρώπη που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Όπως επίσης είναι σίγουρο ότι για να μπει σοβαρά ο ΠΑΟΚ σοβαρά στην διεκδίκηση του θα πρέπει να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει. Άλλωστε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξόδεψε το καλοκαίρι του 2022, 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ρίβερ Πλέιτ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ