ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Καρασκάλ σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Χόρχε Καράσκαλ με τη φανέλα της Κολομβίας κόντρα στο Μεξικό
Ο Χόρχε Καράσκαλ με τη φανέλα της Κολομβίας κόντρα στο Μεξικό AP PHOTO/GODOFREDO A. VASQUEZ

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο στόχαστρο του τον Χόρχε Καρασκάλ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σύμφωνα με τον Ρομάνο έχει καταθέσει πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνή Κολομβιανού μέσου.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει δίχτυα στην αγορά της Ρωσίας στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και ο δικέφαλος έχει συνδεθεί με πολλούς ποδοσφαιριστές από την δεδομένη αγορά.

Το νέο όνομα που έφερε στο προσκήνιο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει να κάνει με τον 25χρονο Χόρχε Καρασκάλ από την Κολομβία που ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχει συμβόλαιο έως το 2026.

Ο Ρομάνο τονίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε επαφές με την ομάδα από τη Ρωσία και προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και στον ίδιο δίνει τριετές συμβόλαιο.

Ο 25χρονος (σ.σ. 25/5/1998) είναι διεθνής ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει τόσο στο "10" όσο και στα άκρα της επίθεσης και έχει μια πλούσια καριέρα. Σε ηλικία μόλις 18 ετών πήρε μεταγραφή από την Μιλιονάριος στην Σεβίλλη και ένα χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στην Καρπάτι. Εν συνεχεία πήγε στην Ρίβερ Πλέιτ πριν τον αποκτήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Φεβρουάριο του 2022. Στην ομάδα από τη Ρωσία έως τώρα μετράει 47 εμφανίσεις με 7 τέρματα και 7 ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ