ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι Σέρβοι στέλνουν και Γκάγιτς στον Δικέφαλο μετά τον Σπάγιτς

Ο Μίλαν Γκάγιτς του Ερυθρού Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μϊλαν για τη φάση των 32 του Europa League 2020-2021 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021
Ο Μίλαν Γκάγιτς του Ερυθρού Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μϊλαν για τη φάση των 32 του Europa League 2020-2021 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Οι Σέρβοι στέλνουν στον ΠΑΟΚ μετά τον κεντρικό αμυντικό της Κράσνονταρ, Ούρος Σπάγιτς, και τον δεξιό μπακ του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Γκάγιτς, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Στην Σερβία γράφουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μίλαν Γκάγιτς του Ερυθρού Αστέρα. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ο δεξιός μπακ το Γενάρη θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου και η ομάδα του δεν σκοπεύει να του θέσει εμπόδια στο ενδεχόμενο μιας μεταγραφής στο εξωτερικό.

Και σε αυτό το σημείο εμπλέκουν και τον ΠΑΟΚ που βλέπει στο πρόσωπο του 25χρονου Γκάιτς μια καλή λύση για το δεξί άκρο της άμυνας του.

Πριν από λίγες ημέρες στην Σερβία μιλούσαν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για έναν άλλον συμπατριώτη του τον Ούρος Σπάγιτς που αγωνίζεται στην Κράσνονταρ και τον οποίο ο Δικέφαλο θέλει να αποκτήσει με δανεισμό για να ενισχύσει το κέντρο της αμυντικής του γραμμής.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ανεξάρτητα από τα σερβικά δημοσιεύματα φαίνεται πως ήδη στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν τα μετόπισθεν της ομάδας τους και μάλιστα σε δύο θέσεις και στα στόπερ αλλά και με έναν ακραίο αμυντικό.

Ο Γκάγιτς είναι 25 ετών, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Σερβίας και προσφάτως με την Ανδρών. Η βασική θέση του είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως παίζει και στο αριστερό. Έχει χρηματιστηριακή αξία που υπολογίζεται σε 3,5 εκατ. ευρώ και το περασμένο καλοκαίρι για την περίπτωση του είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ