ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας για νίκη στο κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κρατήσει τον Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο θα επαναφέρει τους Ζίβκοβιτς και Μπράντον στην επίθεση για να πάρει τη νίκη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (18/9, 19:00, Cosmote Sport 1 και LIVE από το SPORT24). Παίζεται μια θέση στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.

Μετά από μια εβδομάδα που σημαδεύτηκε από τη… δυστοκία στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (18/9, 19:00, Cosmote Sport 1 και LIVE από το SPORT24).

Η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού δεν εισακούστηκε και ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω για αν καλύψει τις όποιες αδυναμίες έχει εντοπίσει πως έχει η ομάδα του.

Μάλιστα, από την αποστολή που ταξίδεψε για το Ηράκλειο έχουν μείνει εκτός Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Κουαλιάτα, Αντρέ Ρικάρντο και ο Σάστρε του οποίου τα δικαιώματα ο ΠΑΟΚ τα απέκτησε το καλοκαίρι. Από το γεγονός αυτό φαίνεται ότι ο Ρουμάνος τεχνικός, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, δεν περιμένει και πολλά από τις μεταγραφές που ήρθαν στην ομάδα του.

Νίκη για να μείνει στο -2 από τον Παναθηναϊκό

Το παιχνίδι στην Κρήτη είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι ο Δικέφαλος χρειάζεται τη νίκη ώστε να μείνει σε απόσταση… βολής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, τον οποίο θα υποδεχθεί στην Τούμπα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, που η αλήθεια είναι ότι μακριά από την Τούμπα δεν δείχνει την ίδια καλή εικόνα που έχει στα παιχνίδια στην έδρας του, θα ψάξει την πρώτη φετινή νίκη εκτός Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να κάνει αλλαγές διαχείρισης του ρόστερ του. Για παράδειγμα δοκίμασε τον Τσαούση στο αριστερό άκρο της άμυνάς του αν και φαίνεται ότι τελικά θα επιμείνει στην επιλογή του Βιεϊρίνια.

Επιστροφή για Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας

Επίσης. όλα δείχνουν ότι ο Ζίβκοβιτς θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ο Μπίσεσβαρ θα χάσει την θέση του στην ενδεκάδα. Και αυτό γιατί μοιάζει πιθανό να "σπάσει" η τριάδα των χαφ Ντάντας, Κούρτιτς, Αουγκούστο με τον Σουριναμέζο να αγωνίζεται ως επιτελικός αντί του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Δεδομένη φαίνεται να είναι η χρησιμοποίηση του Μπράντον Τόμας αντί του Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης με τον Ισπανό να επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Ο Λουτσέσκου πήρε στην Κρήτη τρεις τερματοφύλακες και αυτό σημαίνει ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή θα τεστάρει την ετοιμότητα του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Λαμία και διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, επέστρεψε την Πέμπτη (15/9) στις προπονήσεις και από την Παρασκευή (16/9) μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Όπως και να έχει, αν ο Κοτάρσκι είναι στο 100% ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με αυτόν στην εστία. Στην άμυνα η τετράδα θα αποτελείται από τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Βιεϊρίνια. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν Ντάντας και Κούρτιτς και παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Μπίσεσβαρ και τον Αουγκούστο με τον πρώτο να έχει και το προβάδισμα. Στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας με τους Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς στα δυο άκρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ