ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Σβιντέρσκι στην κορυφή η ενδεκάδα κόντρα στον Άρη

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης | 30 Οκτωβρίου 2021
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης | 30 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη (28/11, 19:30 NOVA Sports Prime και Live SPORT24) στην Τούμπα. Με Σβιντέρσκι στην κορυφή οι γηπεδούχοι.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη στο ντέρμπι της ενδέκατης αγωνιστικής της Super League Interwetten (28/11, 19:30 NOVA Sports Prime και Live SPORT24), με τον Δικέφαλο να γνωστοποιεί την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρατάσσει τον ΠΑΟΚ σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Σίντκλεϊ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σβαμπ και Κούρτιτς, ενώ πίσω από τον Σβιντέρσκι θα τοποθετηθούν οι Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι.

Μη χάσετε την Game Night στις 21:30 για το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης και τους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ