ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Σάστρε και Τσόλακ κόντρα στον Βόλο, εκτός ο Βαρέλα

Ο Σάστρε κατά την ανακοίνωσή του απ' τον ΠΑΟΚ
Ο Σάστρε κατά την ανακοίνωσή του απ' τον ΠΑΟΚ PAOK FC / TWITTER

Έτοιμος για να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ο Ζόαν Σάστρε, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο (23/01, 17:15, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Κανονικά και ο Τσόλακ στην αποστολή του Δικεφάλου, εκτός ο Βαρέλα.

Ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε το 2022 ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο (23/01, 17:15, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Σε αυτή συμμετέχει για πρώτη φορά και το μοναδικό για την ώρα μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, το Γενάρη, ο Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμμετέχει και ο Αντόνιο Τσόλακ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και μετά από καιρό και ο Άντερσον Εσίτι. Αντίθετα εκτός έμεινε και πάλι ο Φερνάντο Βαρέλα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσινγκάρας, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μίτριτσα, Ζαμπά, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ