ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Μίτριτσα η λίστα, εκτός ο Καγκάβα για τους ομίλους του Europa Conference League

Ο Αλεξάντερ Μίτριτσα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Αλεξάντερ Μίτριτσα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λίστα του για τους ομίλους του Europa Conference League, με τον Αλεξάντερ Μίτριτσα να βρίσκεται στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ εκτός βρίσκεται ο Σίντζι Καγκάβα.

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε στην UEFA τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει για τις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστές τις επιλογές του και στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αλεξάντερ Μίτριτσα.

Λόγω του περιορισμού στους ξένους εκτός έμεινε ο Σίντζι Καγκάβα, καθώς στη θέση "10" υπάρχουν οι Μπίσεσβαρ και ο Καντουρί. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας Ροντρίγκο, με τον Λύρατζη να μπαίνει στη θέση του.

Αναλυτικά η λίστα του ΠΑΟΚ:

Λίστα Α: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Σίντκλεϊ, Κωνσταντέλιας , Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μίτριτσα, Μουργκ, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σβιντέρσκι , Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης , Τσαούσης, Τσοπούρογλου.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ