CONFERENCE LEAGUE

ΠΑΟΚ: Με Καντουρί η ενδεκάδα κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο Ελ Καντουρί σε ματς του Europa Conference League στην Τούμπα κόντρα στην Κοπεγχάγη
Ο Ελ Καντουρί σε ματς του Europa Conference League στην Τούμπα INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μαρσέιγ στη ρεβάνς του 2-1 του Βελοντρόμ. Ο Καντουρί είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς της Γαλλίας.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Μαρσέιγ (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) στη ρεβάνς του 2-1 του Βελοντρόμ για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει την ομάδα του με μία αλλαγή σε σχέση με το ματς του Βελοντρόμ. Συγκεκριμένα, ο Ομάρ ελ Καντουρί θα πάρει τη θέση του Τσιγγάρα και έτσι, ο Αουγκούστο θα παραταχθεί πιο πίσω στο πλευρό του Κούρτιτς.

Από εκεί και πέρα, μπροστά από τον Πασχαλάκη θα βρίσκονται οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, ενώ η επιθετική τριάδα αποτελείται από τους Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Άκπομ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Άντριγια Ζίβκοβιτς, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Άκπομ

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Μουργκ, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Μίτριτσα, Τσόλακ, Φιλίπε Σοάρες, Τσιγγάρας.

Μη χάσετε την Game Night στις 00:00 για την ιστορική ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ