ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον και Σβαμπ η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Ο Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ  (01/12, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Με Ίνγκασον και Σβαμπ στο αρχικό σχήμα.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την ΑΕΛ (01/12, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ξεκινάει στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Μιχάι, ενώ ο Σβαμπ θα παραταχθεί τελικά δίπλα από τον Εσίτι. Σβιντέρσκι και Άκπομ θα παίξουν μπροστά στην επίθεση.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Μιχάι, Λύρατζης, Τέιλορ, Εσίτι, Σβαμπ, Σβιντέρσκι, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Κούτσιας

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ