ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με γεμάτο οπλοστάσιο κόντρα στη Λαμία

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο INTIME NEWS

Ο Λουτσέσκου χωρίς να αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και έχοντας πλέον και τον Νέσμπεργκ στη διάθεσή του, προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για τον δευτεριάτικο αγώνα με την Λαμία στην Τούμπα.

Με το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι το μοναδικό που έχει απομείνει στο ιατρικό δελτίο του, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον δευτεριάτικο αγώνα με τη Λαμία. Εκτός του νεαρού στόπερ ο Δικέφαλος δεν θα έχει τον Ομάρ Ελ Καντουρί λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση δούλεψε τακτική με τους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας και δοκιμές, χωρίς πάντως να διαφαίνεται η πιθανότητα για αλλαγές.

Για παράδειγμα ο Νέσμπεργκ που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, δύσκολα μπορεί να αμφισβητήσει, τουλάχιστον για την ώρα, την παρουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο πλευρό του Ίνγκι Ίνγκασον.

Από την στιγμή που ο νεαρός ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και ικανοποιεί τον προπονητή του, ο Ρουμάνος δεν έχει λόγο για να κάνει αλλαγή. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο Νορβηγός που υπέστη αρκετά βαριά θλάση, μπορεί να μπήκε στις προπονήσεις αλλά θα χρειαστεί χρόνο να επανέλθει στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τον Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος δυο εβδομάδες μετά την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, δεν έχει μπει ούτε καν στην αποστολή για τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Άρη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Μάριο Τσαούση για το αριστερό άκρο της άμυνας του γεγονός που οδηγεί τον 27χρονο Πορτογάλο σε οπισθοχώρηση στην ιεραρχία των πλάγιων μπακ του Δικεφάλου.

Ενόψει του αγώνα με τη Λαμία το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στην επιθετική γραμμή. Εκεί όπου ο Μπράντον Τόμας έχει ξεκινήσει βασικός και στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Νέλσον Ολιβέιρα να χρησιμοποιείται ως αλλαγή.

Ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος να ηγηθεί της επίθεσης του ΠΑΟΚ και είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσει ρυθμό. Έτσι η επιλογή του προπονητή του Δικεφάλου στον φορ κρούσης , για τον αγώνα με τη Λαμία, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ