ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με επιστροφές η προπόνηση του Δικεφάλου ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Με επιστροφές η προπόνηση του Δικεφάλου ενόψει Παναθηναϊκού
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναικό (31/3, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) ξεκίνησε με Μιχαηλίδη, Σάστρε, Οζντόεφ και Τσιγγάρα να μπαίνουν πλέον στο κανονικό πρόγραμμα.

Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπιασαν και πάλι δουλειά ενόψει του σημαντικού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (31/3, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) στη Λεωφόρο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μέτρησε συνολικά τέσσερις επιστροφές στο κανονικό πρόγραμμα με τους Μιχαηλίδη, Σάστρε, Οζντόεφ και Τσιγγάρα να ανεβάζουν ρυθμούς και τον Ράχμαν Μπάμπα να βγαίνει στο γήπεδο και να κάνει ατομικό. Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένει ο Εκόνγκ.

"Εβδομάδα αγώνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας, με την ομάδα να μπαίνει σε ρυθμούς… Λεωφόρου.

Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο σκέλος είχαμε και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Γιάννης Μιχαηλίδης , Ζόαν Σάστρε , Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρης Τσιγγάρας προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Μπάμπα δούλεψε ατομικά στο γήπεδο κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία.

Την Τρίτη (26.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ