ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με δυο ενδεκάδες και στο φιλικό με την Χέρακλες

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Αϊντχόφεν | 14 Ιουλίου 2021
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Αϊντχόφεν | 14 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει τη δυνατότητα να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του στο τελευταίο φιλικό με τη Φέγενορντ μετά τη συμφωνία των δύο ομάδων να παίξουν 4 ημίχρονα διάρκειας 30 λεπτών.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (21/7, 15:00) την Χέρακλες στο 3ο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προετοιμάζει διαφορετικές ενδεκάδες για κάθε ημίχρονο, όπως συνηθίζει να κάνει στα μέχρι τώρα φιλικά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει από 45 λεπτά στους παίκτες του μέχρι τώρα και στο τελευταίο φιλικό με την Φέγενορντ θα τους δώσει από μια ώρα αγώνα. Και αυτό γιατί όπως αποφάσισαν οι δύο ομάδες θα παίξουν 4 ημίχρονα διάρκειας 30 λεπτών το καθένα. Έτσι οι προπονητές τους θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και διαφορετικές ενδεκάδες αλλά και να δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βγήκε για θεραπεία στο γήπεδο, για πρώτη φορά μετά την ενσωμάτωση του στην προετοιμασία, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε αποθεραπεία στην πισίνα. Στο μεταξύ, οι ενοχλήσεις που είχε ο Μιχάι υποχώρησαν και ο νεαρός στόπερ προπονήθηκε κανονικά.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ