ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μαζεύτηκαν προβλήματα ενόψει Γάνδης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα αποτελεί ευκαιρία για τις οριστικές δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την ενδεκάδα που θα παλέψει για την πρόκριση στο Βέλγιο.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την Τετάρτη (16/3) το πρωί επί ελληνικού εδάφους την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Γάνδη με περισσότερα προβλήματα απ' ό,τι περίμενε να έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνώριζε από το πρώτο παιχνίδι ότι δεν θα έχει στη διάθεση του στο Βέλγιο ούτε τον Γιασμίν Κούρτιτς, ούτε και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς λόγω καρτών. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ έχασε και τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει μαζί του στην Γάνδη ούτε και τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα να προπονήσει την ομάδα του στην έδρα του αντιπάλου του και τις τελευταίες δοκιμές του θα τις κάνει στην Τούμπα.

Οι "σπαζοκεφαλιές" του Λουτσέσκου

Στην πραγματικότητα αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Άντριγια Ζίβκοβιτς στη δεξιά πλευρά της επίθεσης του Δικεφάλου. Ο Τόμας Μουργκ μοιάζει να είναι η πιο πιθανή επιλογή εκτός και αν ο Λουτσέσκου αποφασίσει να προχωρήσει σε…αλχημείες για να καλύψει το κενό του Σέρβου, κάτι πάντως που δεν το συνηθίζει. Ο Αυστριακός ξεκίνησε στον αγώνα με τον ΠΑΣ για να πάρει ρυθμό, ενόψει του παιχνιδιού με τη Γάνδη. Ωστόσο το γεγονός ότι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο δείχνει ότι μάλλον ο προπονητής του δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Σε ό,τι αφορά στον "άντι-Κούρτιτς" αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός αποτελεί την πλέον…safe επιλογή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να αποτελέσει μαζί με τον Τσιγγάρα το δίδυμο των κεντρικών χαφ και κάθε άλλη απόφαση θα αποτελεί μάλλον έκπληξη.

Το πιθανό ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει στο Βέλγιο ο Ομάρ Ελ Καντουρί ανατρέπει τα δεδομένα στον αρχικό τουλάχιστον σχεδιασμό του Ρουμάνου τεχνικού. Που είχε στο μυαλό του τον Μαροκινό για τη βασική ενδεκάδα στον αγώνα με την Γάνδη και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που ξεκίνησε απέναντι στον ΠΑΣ, να έρχεται από τον πάγκο. Χωρίς τον Καντουρί ο Σουριναμέζος θα γράψει άλλη μια συμμετοχή ως βασικός, εκτός και αν ο Μιτρίτσα αποτελέσει εναλλακτική λύση για τον προπονητή του Δικεφάλου.

Μετά την τελευταία προπόνηση στην Τούμπα και την ανακοίνωση της αποστολής για το Βέλγιο τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα για τα πλάνα του προπονητή του Δικεφάλου. Το σίγουρο είναι ότι όποιοι και να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα, η φιλοσοφία του Ρουμάνου δεν πρόκειται να αλλάξει και πως ο ΠΑΟΚ, που προκρίνεται με δύο αποτελέσματα θα παίξει για τη νίκη και στο Βέλγιο.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ