ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: O Λουτσέσκου φτάνει Θεσσαλονίκη με γεμάτη ατζέντα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI

Από σήμερα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας για να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι προγραμματισμένο να μιλήσει αύριο το μεσημέρι για τις σκέψεις του σε αυτήν τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Δικεφάλου, ωστόσο από σήμερα θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ατζέντα του Λουτσέσκου είναι γεμάτη και έχει να κάνει με πρακτικά ζητήματα όπως αυτό της προετοιμασίας που θα πρέπει να αλλάξει ημερομηνία, μέχρι τις μεταγραφές αλλά και την ανανέωση συμβολαίων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ ήδη έχει ανακοινώσει ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στην Αυστρία από τις 29 Ιουνίου και μετά. Ωστόσο το γεγονός ότι έχει κερδίσει γύρο στα προκριματικά του Europa Conference League αναγκαστικά αλλάζει τον αρχικό προγραμματισμό, σίγουρα σε ότι αφορά τις ημερομηνίες και ενδεχόμενα ακόμη και τη χώρα στην οποία θα πραγματοποιηθεί η φετινή προετοιμασία του Δικεφάλου.

Το δεύτερο κομμάτι των επαφών που θα γίνουν θα αφορά την ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Πλάγιοι μπακ, εξτρέμ με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, γρήγορος χαφ και επιθετικός είναι οι θέσεις στις οποίες ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση. Ο Λουτσέσκου έχει σαφή εικόνα για το ρόστερ και τους παίκτες που το απαρτίζουν και έρχεται προετοιμασμένος στη Θεσσαλονίκη έχοντας κάνει ήδη τις εισηγήσεις του.

Οι μεταγραφές προϋποθέτουν και ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και σε αυτό το κομμάτι ο Λουτσέσκου φαίνεται να έχει σαφή εικόνα για τους περισσότερους από τους παίκτες του, ενώ στην προετοιμασία θα αξιολογήσει και τους υπόλοιπους.

Στο κομμάτι αυτό του προγραμματισμού εντάσσονται και οι συζητήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τις ανανεώσεις συμβολαίων, όχι μόνο του Ομάρ Ελ Καντουρί που λήγει στο τέλος του μήνα αλλά και αυτών των παικτών που εκπνεύσουν το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ