ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Λίγα τα ερωτηματικά στα πλάνα του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Λίγα τα ερωτηματικά στα πλάνα του Λουτσέσκου

Στο άξονα της μεσαίας γραμμής και στον παρτενέρ του Αουγκούστο εντοπίζεται το μεγαλύτερο δίλλημα που αντιμετωπίζει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (5/2, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με τον Ολυμπιακό με μια προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει τα πλάνα του έχοντας στη ουσία ίδιο γκρουπ ποδοσφαιριστών στη διάθεση του, με αυτό που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Με την διαφορά, βέβαια ότι αντί του τραυματία Βιεϊρίνια η εναλλακτική στους πλάγιους μπακ είναι ο Τόμας Κεντζιόρα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου.

Επίσης σημαντικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι στον προηγούμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τρεις πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές του, τους Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς αλλά και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που ήταν τιμωρημένος και οι τρεις θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι.

Το πιο σημαντικό δίλλημα που υπάρχει σχετικά με τα πλάνα του προπονητή του Δικεφάλου αφορά στον παρτενέρ του Αουγκούστο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι παίκτες που ερίζουν για να πάρουν φανέλα βασικού είναι ο Τιάγκο Ντάντας, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι σκοράροντας δυο φορές απέναντι στον Λεβαδειακό και ο Στέφαν Σβαμπ.

Προβάδισμα για να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα την Κυριακή έχει ο Αυστριακός, ωστόσο δεν φαίνεται πως ο Λουτσέσκου έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Στην διάθεση του 53χρονου τεχνικού βρίσκεται και ο Μπράντον Τόμας -του οποίου η ποινή για την αποβολή του στο δεύτερο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό έπεσε μετά την έφεση του Δικεφάλου- , όμως σαφές προβάδισμα να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης έχει ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα γίνει στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ