ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - Λαμία: Σφαλιάρα Λουτσέσκου σε Μεδίνα μετά τη λήξη του ημιτελικού στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Λαμία: Σφαλιάρα Λουτσέσκου σε Μεδίνα μετά τη λήξη του ημιτελικού στην Τούμπα
COSMOTE

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία μόλις είχε ολοκληρωθεί, όταν προκλήθηκε ένταση μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, στην οποία συμμετείχε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έδωσε σφαλιάρα στον Χέισον Μεδίνα.

Ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία και το 1-1 έστειλε τον δικέφαλο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, όμως παρά την έλλειψη αγωνίας για την έκβαση του παιχνιδιού (ύστερα από το 5-1 στη Λαμία), υπήρξε μεγάλη ένταση.

Ο Κώστας Κουλιεράκης είχε κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Νίκο Βέργο στα τελευταία λεπτά κι όταν τελείωσε το παιχνίδι, ο επιθετικός των φιλοξενουμένων ζήτησε έντονα τον λόγο από τον αντίπαλό του.

Οι πάγκοι με τη σειρά τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αψιμαχία κι αυτός με τον Ντάνι Μπεχαράνο. Ο Χέισον Μεδίνα πλησίασε τον συμπαίκτη του και ο Ρουμάνος τεχνικός προέτεινε το χέρι του κι έδωσε χαστούκι στον Κολομβιανό επιθετικό.

Ο Τόμας ντε Βινσέντι λειτούργησε ως "πυροσβέστης" και τράβηξε τον Ρουμάνο τεχνικό μακριά από το σημείο της έντασης. Οι δυο τους μίλησαν για αρκετά λεπτά και με αρκετά χαμόγελα, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Δείτε στο 1'04'' το επίμαχο στιγμιότυπο

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ