ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Άρη
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Από το πρωί της Τρίτης (13/02) οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ημιτελικό στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Μετά από μήνες η Τούμπα θα ανοίξει τις πόρτες της για τον κόσμο για πρώτη φορά στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό (14/2, 19:30, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24).

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτήριων για το παιχνίδι με τους πράσινους θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης (13/02).

Οι τιμές του ξεκινούν από τα 15 ευρώ στα πέταλα και φτάνουν στα 150 ευρώ στις θέσεις VIP.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν με τα νέα μέτρα δεν υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενηθούν δωρεάν στην Τούμπα παιδιά, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

  • Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.
  • Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.
  • Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).
  • Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.
  • Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή "print@home/eticket", μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.
  • Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ