ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχεται για τις υπογραφές ο Κρμέντσικ

Ο επιθετικός της Μπριζ Μίκαελ Κρμέντσικ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντόρτμουντ
Ο επιθετικός της Μπριζ Μίκαελ Κρμέντσικ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντόρτμουντ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τσέχος σέντερ φορ, Μίκαελ Κρμέντσικ, θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες και θα αποτελέσει την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ αναμένεται άμεσα, ίσως και μέχρι αύριο, στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Τσέχος θα αγωνιστεί στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός από την Μπριζ. Στο συμβόλαιο του δανεισμού θα υπάρχει και ρήτρα απόκτησης των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι που σύμφωνα με πληροφορίες θα οριστεί στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

"Ενδιαφέρθηκε η Μπεσίκτας, μετακομίζει στον ΠΑΟΚ"

Ήδη στην πατρίδα του θεωρούν την συμφωνία ΠΑΟΚ- Μπριζ- Κρμέντσικ δεδομένη και μάλιστα αναφέρουν ότι ο υψηλόσωμος σέντερ φορ απασχόλησε έντονα την Μπεσίκτας που τελικά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει.

"Υπήρξαν έντονες φήμες πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρθηκε για τον διεθνή επιθετικό, προφανώς ωστόσο δεν κατέληξε σε συμφωνία μαζί του. Έτσι, ο Κρμέντσικ είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα, για την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Κρμέντσικ, αρχικά για εξάμηνο δανεισμό από την Κλαμπ Μπριζ και έχοντας τη δυνατότητα να τον αγοράσει το ερχόμενο καλοκαίρι, εάν μείνει ευχαριστημένος με την απόδοσή του" αναφέρουν τσεχικά δημοσιεύματα.

Στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο Κρμέντσικ θα βοηθήσει άμεσα την γραμμή κρούσης της ομάδας του. "Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει" είπε στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Από πλευράς ετοιμότητας πάντως του 27χρονου επιθετικού δεν τίθεται θέμα αφού στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε 9 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα, οι 5 ως βασικός με 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ συμμετείχε και για 73 λεπτά στους αγώνες που έδωσε η Μπριζ στο Champions League σε 3 παιχνίδια ως αλλαγή.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ