ΠΑΟΚ

Κρμέντσικ: "Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

Κρμέντσικ: "Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"
Ο Τσέχος επιθετικός, Μίκαελ Κρμέντσικ, έφτασε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο Τσέχος επιθετικός, Μάικλ Κρέμντσικ, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ έθεσε ως στόχο την πρώτη θέση.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ μίλησε στο PAOK TV για τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο τονίζοντας πως η δουλειά του είναι να σκοράρει γκολ για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κορυφή. Επιπλέον, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέχος:

Τα συναισθήματα του για τη μεταγραφή του: "Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ. Και εγώ και ο εκπρόσωπος μου είμαστε χαρούμενοι. Ήταν μια μεγάλη μέρα. Ο εκπρόσωπος μου που είπε ότι αυτή είναι η κατάλληλη ομάδα για μένα. Είμαι εδώ και χαρούμενος και θα δώσω το 100% για την ομάδα και τους φιλάθλους της σε όλη την Ελλάδα".

Ποιους ρώτησε για τον ΠΑΟΚ: "Στην Τσεχία αγωνίστηκα σε μια ομάδα στη Β΄ Εθνική στην οποία ο ιδιοκτήτης ήταν Έλληνας . Είχα Έλληνες συμπαίκτες εκεί, περίπου 10 στον αριθμό. Μίλησα μαζί τους πριν έρθω".

Τι ποδοσφαιριστής είναι: "Παίζω σκληρά από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό. Είμαι επιθετικός και σκοράρω γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην πρώτη θέση".

Οι στόχοι του με τον ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η δουλειά μου τώρα είναι να τον βοηθήσω να φτάσει στην κορυφή".

Το μήνυμα του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Αυτή δεν είναι καλή περίοδος για τους οπαδούς καθώς όλα τα γήπεδα έχουν κλείσει. Αυτό που θέλω να τους είναι: πιστέψτε στην ομάδα και θα είμαστε εμείς οι νικητές".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ