ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ 1-2: Άτυχος και άξιος της μοίρας του

Απογοήτευση των παικτών του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ αν και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Κρασνοντάρ στάθηκε άτυχος και εν συνεχεία άξιος της μοίρας του γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Κρασνοντάρ στην Τούμπα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League σε ένα παιχνίδι που στάθηκε άτυχος αρχικά και εν συνεχεία άξιος της μοίρας του. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο με τους Ζίβκοβιτς και Κρέσπο να σπαταλάνε τις ευκαιρίες που είχαν.

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο 45λεπτο έγιναν όλα με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την πίεση του, τους Τσόλακ και Ουαγκέ να περνούν στο ματς για να γίνει περισσότερο επιθετικός ο "δικέφαλος" αλλά την Κρασνοντάρ να στέκεται τυχερή και να ανοίγει το σκορ με ένα αυτογκόλ του Μιχαηλίδη στο 73'.

Σε επίθεση από τα αριστερά έγινε το παράλληλο γύρισμα, ο 19χρονος αμυντικός προσπάθησε να διώξει προ του Μπεργκ και με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ

Ο ΠΑΟΚ παρά την ψυχρολουσία, όχι μόνο για το γκολ που δέχτηκε αλλά και για τον τρόπο που ήρθε αυτό, προσπάθησε να επιτεθεί ξανά και να ισοφαρίσει. Το κατάφερε πέντε λεπτά αργότερα με τον Ελ Καντουρί να κάνει το 1-1 με ωραία κεφαλιά στο 77' και με δεκαπέντε λεπτά να απομένουν όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ μπήκε ξανά στο παιχνίδι.

Εκεί όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε άξια της μοίρας της. Με τη σέντρα κιόλας η Κρασνοντάρ βγήκε στην επίθεση και κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα με 2-1. Ο Μιχαηλίδης έδιωξε άτσαλα, ο Βιλένα πήρε τη μπάλα έκανε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς δεν έδιωξε και ο Καμπελά από κοντά έκανε το 2-1.

Στα λεπτά που απέμεναν ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, να ισοφαρίσει και να μην αποχαιρετήσει με ήττα το Champions League αλλά δεν τα κατάφερε με το σφύριγμα του Ορσάτο να βρίσκει την Κρασνοντάρ στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα (76' Σβιντέρσκι), Μιχαηλίδης, Κρέσπο (58' Ουαγκέ), Γιαννούλης, Σβαμπ, Καντουρί, Πέλκας (58' Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Μουράτ Μουσάγιεφ): Σαφόνοβ, Πετρόβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Ούτκιν (58' Σμόλινκοφ), Καζίνσκι(83' Καμπόλοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά (85' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ.

Σκόρερ: 77' Ελ Καντουρί/73' ΜΙχαηλίδης (αυτ.), 78' Καμπελά.

Κίτρινες: 24' Ίνγκασον, 37' Πέλκας, 90+1' Ελ Καντουρί/33' Βιλένα, 35' Κάιο

Κόκκινη: -

Διαιτητής: Daniele Orsato (Ιταλία)

Βοηθοί: Alessandro Giallatini, Fabiano Preti (Ιταλία)

4ος: Daniele Doveri (Ιταλία)

Διαιτητής VAR: Marco Guidaz (Ιταλία)

Διαιτητής AVAR: Filippo Meli (Ιταλία)

TAGS ΠΑΟΚ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ