ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλειστά χαρτιά από Λουτσέσκου, δεν ανακοίνωσε αποστολη ενόψει ΑΕΚ

Ο Άκπομ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ
Ο Άκπομ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι κυπέλλου της Τετάρτης (19/1) με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα την Τετάρτη (19/1 19:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από τον SPORT24) και θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όπως συμβαίνει από την αρχή του 2022 στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή και συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες σε αυτή πλην των τραυματιών Τσόλακ, Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ ουστικά ολοκλήρωσε τη μίνι- προετοιμασία του με την προπόνηση που έγινε στην Τούμπα, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Αντόνιο Τσόλακ περιορίστηκε σε θεραπείες για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση.

Έτσι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, από την στιγμή που δεν προέκυψαν και ζητήματα από τον έλεγχο για covid 19 στον οποίο υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ διαθέσιμους για τον αγώνα κυπέλλου και μπορεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Ποιες θα είναι αυτές θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να θέλει να πάρει τη νίκη και προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην τελευταία προπόνηση, πάντως, ο Λουτσέσκου δούλεψε αρκετά στην τακτική προσέγγιση της ομάδας του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης αλλά και στις στατικές φάσεις οι οποίες αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Κράτησε βέβαια κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει αυτή αποτελεί γρίφος για δυνατούς λύτες.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ