ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Κλείνει τον Ράχμαν Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα
Ο Ράχμαν Μπάμπα INTIME SPORTS

Ο Ράχμαν Μπάμπα μένει ελεύθερος από την Τσέλσι και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Τούμπα, αφού τα έχει βρε σε όλα με τον ΠΑΟΚ.

Κοντά στην επιστροφή του στην Τούμπα είναι ο Ράχμαν Μπάμπα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα έμενε άμεσα ελεύθερος από την Τσέλσι και φαίνεται ότι τελικά κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί και με τη μεσολάβηση του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δρομολογήσει πιο γρήγορα τις εξελίξεις συμφωνώντας με τους Λονδρέζους να αποκτήσει τον Αφρικανό ακραίο αμυντικό ως ελεύθερο, χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.

Σε περίπτωση ωστόσο που η επόμενη σεζόν ολοκληρωθεί με τον ΠΑΟΚ να επιτυγχάνει συγκεκριμένους στόχους με την συνδρομή του Μπάμπα τότε ο Δικέφαλος θα πρέπει να καταβάλει κάποια χρήματα στην αγγλική ομάδα ως μπόνους.

Στην ουσία, αυτό που θέλει και φαίνεται να πετυχαίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να τρέξουν όσο πιο σύντομα γίνεται οι οριστικές εξελίξεις και η μεταγραφή του Ραχμάν Μπάμπα να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Μπάμπα, που έχει σήμερα (2/7) τα 29α γενέθλια του, ολοκλήρωσε τη σεζόν δανεικός στη Ρέντινγκ με 20 συμμετοχές αλλά χωρίς γκολ ή ασίστ στην Championship. Από εκεί και πέρα, η επόμενη κίνηση του Δικεφάλου θα είναι ο φορ, με τον Αλί Σαματά να είναι ο "εκλεκτός" του Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ