ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνει το θέμα του Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί EUROKINISSI SPORTS

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα καθίσουν τις επόμενες ημέρες ΠΑΟΚ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί για να ανανεώνουν την συνεργασία τους.

Το θέμα του Ομάρ Ελ Καντουρί δεν πρόκειται να περιμένει την άφιξη του νέου αθλητικού Διευθυντή στην Τούμπα. Και αυτό διότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να σιγουρέψουν την παραμονή του και να ικανοποιήσουν έτσι την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεργαστεί με το Μαροκινό και στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος στην παρουσίαση του εμφανίστηκε, όχι απλά αισιόδοξος, σχεδόν σίγουρος ότι ο 30χρονος μέσος θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ. "Θα είμαι χαρούμενος αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί, γιατί θα ανανεώσει. Τουλάχιστον εγώ θέλω να ανανεωθεί", είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά ο προπονητής του Δικεφάλου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με την πλευρά του παίκτη στον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση για ανανέωση με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τα χρήματα που προβλέπει το ισχύον συμβόλαιο του.

Το γεγονός ότι και πριν την επιστροφή του Λουτσέσκου ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν είχε απορρίψει την συγκεκριμένη πρόταση είναι ενθαρρυντικό και δείχνει ότι η επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και η οικογένεια του στη Θεσσαλονίκη είναι έντονη.

Λογικά οι δύο πλευρές θα τα βρουν και θα συνεχίσουν την συνεργασία τους τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ