ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλειδώνει το deal για την απόκτηση του Μουργκ

Austria Vienna's Thomas Murg, right, challenges Atletico Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois from Belgium, during a Champions League Group G soccer match between Atletico Madrid and Austria Vienna, at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 6, 2013. (AP Photo/Francisco Seco)
Austria Vienna's Thomas Murg, right, challenges Atletico Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois from Belgium, during a Champions League Group G soccer match between Atletico Madrid and Austria Vienna, at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 6, 2013. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Τόμας Μουργκ θα είναι όπως όλα δείχνουν μία από τις τελευταίες προσθήκες για τον ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τον Αυστριακό μέσο να αναμένεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Δικέφαλο.

Την ώρα που όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Πέλκας μετράει αντίστροφα για να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Φενέρμπαχτσε, ο ΠΑΟΚ τρέχει για να γεμίσει το κενό από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και κατά πάσα πιθανότατα ο παίκτης που θα κληθεί να το πράξει είναι ο Τόμας Μουργκ.

Αυτό αποκάλυψε η αυστριακή "Kurier", με τις πληροφορίες του αυστριακού μέσου, αναφορικά το φλερτ του 26χρονου μέσου της Ραπίντ Βιέννης και πρώην συμπαίκτη του Στέφαν Σβαμπ με τον ΠΑΟΚ, να ισχύουν, και τον παίκτη να αναμένεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ασπρόμαυρους.

Ο Μουργκ αγωνίζεται είτε ως δεκάρι είτε ως δεξί εξτρέμ και την τελευταία τετραετία έχει να επιδείξει 163 ματς και 35 γκολ με τη φανέλα της Αούστρια Βιέννης, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 2 γκολ και 3 ασίστ σε επτά ματς με τους Αυστριακούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ