ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Κάμπο και Κρίστο

FC Basel's Samuele Campo plays the ball during a training session in Gelsenkirchen, Germany, Monday, Aug. 10, 2020. FC Basel will play Shakhtar Donetsk in a Europa League quarterfinal soccer match on Tuesday. (Lars Baron/Pool Photo via AP)
FC Basel's Samuele Campo plays the ball during a training session in Gelsenkirchen, Germany, Monday, Aug. 10, 2020. FC Basel will play Shakhtar Donetsk in a Europa League quarterfinal soccer match on Tuesday. (Lars Baron/Pool Photo via AP) LARS BARON/POOL PHOTO VIA AP

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στην Βασιλεία την απόκτηση του Σαμουέλε Κάμπο με δανεισμό και υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του 25χρονου χαφ το ερχόμενο καλοκαίρι και θέλει να αποκτήσει δανεικό από την Ουντινέζε και τον νεαρό Ισπανό εξτρέμ, Κρίστο Γκονζάλεζ.

Περιμένοντας τα νέα από την Κωνσταντινούπολη για την οριστικοποίηση της μετακίνησης του Δημήτρη Πέλκα στην Φενερμπαχτσέ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παλεύουν να κλείσουν τις συμφωνίες με Βασιλεία και Ουντινέζε για Κάμπο και Κρίστο αντίστοιχα.

Για τον 25χρονο Ελβετό Σαμουέλε Κάμπο, που είναι κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου, ο Δικέφαλος έχει κάνει πρόταση στη Βασιλεία προκειμένου να τον αποκτήσει με δανεισμό μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με το συμβόλαιο να προβλέπει και υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του. Στην πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον επιθετικό μέσο με αγορά μεταφέροντας το κόστος της μεταγραφής για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Από την πλευρά της, η Βασιλεία γνωρίζοντας μάλλον απρόσμενο αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League στην εντός έδρας ήττα της από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας προσπαθεί να ελαφρύνει το ρόστερ της και συζητά με τον ΠΑΟΚ την παραχώρηση του 25χρονου χαφ.

Ο Κάμπο αγωνίστηκε βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της Βασιλείας στα προκριματικά του Europa League και συνολικά έχει την φετινή σεζόν 6 συμμετοχές, τις 3 ως βασικός, με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ. Την περασμένη σεζόν είχε 39 συμμετοχές με 8 γκολ και 12 ασίστ και ήταν βασικός στα νοκ- άουτ παιχνίδια της ομάδας μέχρι και τα προημιτελικά του Europa League.

Στην περίπτωση του Κρίστο Γκονζάλεζ, ο Δικέφαλος συζητά με την Ουντινέζε για το δανεισμό του νεαρού εξτρέμ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Τα δικαιώματα του Ισπανού ανήκουν στην ιταλική ομάδα που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 από την Ρεάλ Καστίγια, την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, αντί 1.5 εκατομμυρίων ευρώ και στη συνέχεια τον παραχώρησε με δανεισμό στην Ουέσκα.

Ο 22χρονος ακραίος είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Ουέσκα προς την άνοδο στην πρώτη κατηγορία με 5 γκολ και 1 ασίστ σε 26 συμμετοχές και είχε και 1 γκολ και στο κύπελλο. Ο Κρίστο επέστρεψε στην Ουντινέζε με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

AP Photo

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ