ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Καπνός χωρίς φωτιά" για Σονλάου

Ο Σεμπάστιαν Σόνλαου με τη φανέλα της Πάτερμπορντ σε ματς κόντρα στην Γκλάντμπαχ
Ο Σεμπάστιαν Σόνλαου με τη φανέλα της Πάτερμπορντ σε ματς κόντρα στην Γκλάντμπαχ @ 2019 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Τι ισχύει στις περιπτώσεις των Πάμπλο Γκαλδάμες και Σεμπάστιαν Σονλάου, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ.

Σε δύο μεταγραφικά σενάρια εμπλέκεται τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ. Το ένα από αυτά προϋπάρχει εδώ και μερικές εβδομάδες και θέλει το Δικέφαλο να ενδιαφέρεται για τον Πάμπλο Γκαλδάμες, τον Χιλιανό αμυντικό χαφ της Βέλες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή ο Γκαλδάμες δεν αποδέχεται την πρόταση της ομάδας του για ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει στο τέλος του Ιούνη. Και αυτό εξαιτίας του ενδιαφέροντος που έχει δείξει για την απόκτησή του ο Δικέφαλος.

Δεν είναι όμως μόνο ο 24χρονος Χιλιανός αλλά υπάρχει και η περίπτωση του Σεμπάστιαν Σόνλαου, του στόπερ της Πάτερμπορν που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία ενδιαφέρει τον Δικέφαλο.

Και αυτός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και όπως υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες (Αμβούργο, Ανόβερο, Σάλκε και Βασιλεία είναι οι υπόλοιπες) που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Για την ώρα πάντως δεν έχει προκύψει κάτι απτό από την πλευρά του ΠΑΟΚ που να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον αρχηγό της Πάντερμπορν. Δεν αποκλείεται πάντως να είναι μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τις οποίες ασχολήθηκε ο Όλαφ Ρέμπε πριν αποχωρήσει από την Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2019 Martin Meissner/Associated Press

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ