ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κάνει rotation ο Γκαρσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οι Τζόλης-Ουάρντα από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Οι Τζόλης-Ουάρντα από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η διαχείριση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τον τελικό του κυπέλλου θα ξεκινήσει από το Καραϊσκάκης και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ξεκουράζει παίκτες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 2) ως πρόβα για τον τελικό του κυπέλλου στις 22 Μαΐου. Όπως άλλωστε τόνισε στις δηλώσεις του και ο συνεργάτης του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ η σημερινή αναμέτρηση δεν έχει καμία σχέση με τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κάνει αρκετές αλλαγές και το θέμα είναι πόσο θα ανοίξει το rotation. Ήδη από τις δοκιμές που έκανε στην χθεσινή τελευταία προπόνηση ότι θα αλλάξει αρκετά πρόσωπα, ξεκουράζοντας ποδοσφαιριστές και δίνοντας χρόνο σε άλλους που δεν έχουν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Στην τριάδα των στόπερ, μπροστά από τον Πασχαλάκη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Μιχάι μαζί με τους Βαρέλα και Μιχαηλίδη προκειμένου να ξεκουραστεί ο Βιεϊρίνια που δέχθηκε και εκείνο το χτύπημα στην ποδοκνημική που τον ανάγκασε σε αλλαγή στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

Στις θέσεις των δύο φουλ μπακ ο Γκαρσία δοκίμασε τον Λύρατζη στα δεξιά ενώ λογικά στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Μπάμπα αν δεν προτιμηθεί να παίξει στη θέση του ο Ροντρίγκο.

Τη θέση του τιμωρημένου Σβαμπ στο πλευρό του Ντόουγκλας Αουγκούστο θα την πάρει ο Τσιγγάρας ενώ πολλές δοκιμές έγιναν και στην επίθεση. Στην επιθετική τριάδα μοιάζουν να έχουν σίγουρη θέση ο Κρμέντσικ στην κορυφή και ο Ουάρντα, με τον Γκαρσία να σκέφτεται να ξεκουράσει τον Άντιγια Ζίβκοβιτς, χρησιμοποιώντας αντί του Σέρβου είτε τον Τζόλη, είτε το Μουργκ.

Η διαχείριση του ρόστερ ενόψει του τελικού στις 22 Μαΐου θα συνεχιστεί και στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Στο παιχνίδι με τους Αρκάδες ο Πάμπλο Γκαρσία σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Κρέσπο και Ελ Καντουρί που επέστρεψαν από τραυματισμούς προκειμένου να τους δώσει ρυθμό.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ