ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καλείται να δείξει χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς με νίκη θα επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα δείξει πως δεν επηρεάζεται από όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μετά από μια εβδομάδα μεγάλης έντασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλούνται να αποδείξουν ότι δεν έχουν επηρεαστεί από όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν ξεκινήσει ολόκληρη επιχείρηση σε αυτό το κομμάτι που θεωρούν σημαντικό, καθώς μετά την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη, που τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στους στόχους και μακριά από όλα όσα εξωαγωνιστικά συμβαίνουν, ακολούθησαν παρόμοιες παραινέσεις από όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Έτσι και αλλιώς και αγωνιστικά, σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να δείξουν αντίδραση. Το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βόλο στην Τούμπα τελείωσε εν μέσω αποδοκιμασιών, παρά τη νίκη του Δικεφάλου που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι δεδομένο ότι σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα όπως το σημερινό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει σαφή βελτίωση για να φτάσει στην νίκη.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Κρέσπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αποθεραπεία του, τον ανέτοιμο Καντουρί και τους εδώ και καιρό απόντες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ.

Ο ΜΙΣΙΤΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο ο Αμπέλ Φερέιρα θα αξιοποιήσει το Γιόζιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης έδειξε στα τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει αγωνιστεί μπροστά από τους δύο κεντρικούς χαφ, ότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση του. Είναι πιθανό σήμερα στο ΟΑΚΑ ο Μίσιτς να οπισθοχωρήσει μερικά μέτρα στο γήπεδο και να αναλάβει δημιουργικό ρόλο ένας από τους Μπίσεσβαρ ή Πέλκα, παίρνοντας φανέλα βασικού.

Σε διαφορετική περίπτωση, με το Μίσιτς στο "δέκα" θα αναζητείται ο παίκτης που θα αγωνιστεί δίδυμο στα χαφ μαζί με τον Μαουρίσιο ανάμεσα σε Αουγκούστο και Εσίτι.

Η απουσία του Κρέσπο κάνει ξεκαθαρίζει τα πράγματα στα μετόπισθεν με το Ζίβκοβιτς στην εστία και τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη τετράδα μπροστά του.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Σβιντέρσκι έχει το προβάδισμα, έναντι του Άκπομ που επιστρέφει από τιμωρία και στα δύο άκρα θα αγωνιστούν Βιεϊρίνια και Λημνιός.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να περνά περίοδο κάμψης, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Αμπέλ Φερέιρα. Ωστόσο, σε παρόμοια θέση είχε βρεθεί και στις αρχές του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που ο προπονητής του ελπίζει να κάνει και στο ΟΑΚΑ απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι με τους πράσινους - το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα που έχουν να δώσουν οι δύο ομάδες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο - είναι σίγουρα σημαντικό, καθώς με νίκη ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στην κορυφή και στο +1 από τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα περιμένει μετά από τρεις αγωνιστικές στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ