CONFERENCE LEAGUE

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μαθαίνουν αντιπάλους: Πού θα δείτε την κλήρωση για τους 16 του Conference League

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μαθαίνουν αντιπάλους: Πού θα δείτε την κλήρωση για τους 16 του Conference League
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (23/2, 14:00) θα μάθουν με ποιον θα παίξουν στους 16 του Conference League. Πού θα δείτε την κλήρωση.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα βρίσκονται στην κλήρωση της φάσης των 16 του Conference League. Ο Δικέφαλος είχε κάνει την δουλειά από τον Δεκέμβρη ως πρωτοπόρος στον όμιλό του, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν το εισιτήριο μέσω των playoffs αποκλείοντας την Φερεντσβάρος.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στο σπίτι του ποδοσφαίρου στη Νιόν και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD, ενώ θα υπάρχει και LIVE κάλυψη από το SPORT24.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ ο Ολυμπιακός στο γκρουπ των ανίσχυρων. Η επιστροφή στη δράση θα γίνει στις 7 Μαρτίου στην έδρα του ανίσχυρου (εντός το πρώτο ματς για τους ερυθρόλευκους, εκτός για τον Δικέφαλο). Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 του μήνα.

Τα γκρουπ δυναμικότητας

  • Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε, ΠΑΟΚ (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό)
  • Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Ολυμπιακός (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ)

Δείτε την εκπομπή του SPORT24

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ