ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Αμπέλ

Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Στην Ολλανδία θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα και από την Τρίτη θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας θα φτάσει στην Ολλανδία ο 40χρονος προπονητής, Αμπέλ Φερέιρα, για να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξιδεύει για Άμστερνταμ και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άπελντορν όπου ο Δικέφαλος θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της βασικής του προετοιμασίας.

Για αυτό άλλωστε μαζί με την αποστολή του Δικέφαλου ταξίδεψαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μάριο Μπράνκο.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ υπό την καθοδήγηση του Αμπέλ Φερέιρα και των συνεργατών του θα είναι η αυριανή. Σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα προπονηθούν με τους γυμναστές της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ