ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Ράντνικ ανακοίνωσε τη συμφωνία για Μπράντονιτς

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς με τη φανέλα της Ράντνικ
Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς με τη φανέλα της Ράντνικ YOUTUBE

Η Ράντνικ ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του 21χρονου εξτρέμ, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στον ΠΑΟΚ με τον παίκτη να ταξιδεύει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή του συμβολαίου του

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Μπράντοντις ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του νεαρού ακραίου επιθετικού που μάλιστα έκανε και δηλώσεις για την αποχώρηση του από την Ράντνικ και το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

"Επιβεβαιώνουμε επίσημα την παραχώρηση του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς στον περίφημο ελληνικό σύλλογο ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, εξετάζοντας τη συνολική κατάσταση και ακολουθώντας τις διαδικασίες, αποφασίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής θα λάβει άδεια για να αλλάξει περιβάλλον, κάνοντας σήμερα την τελευταία του προπόνηση".

Στην ανακοίνωση υπάρχουν και δηλώσεις του 21χρονου εξτρέμ που τονίζει: "Έτσι είναι η ζωή, είμαι τόσο χαρούμενος και τσιμπάω τον εαυτό μου να δω αν ονειρεύομαι. Από την άλλη λυπάμαι που αφήνω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και την πόλη. Αγάπησα την Μπιέλινα. Θα υποστηρίζω την Ράντνικ και θέλω να παλέψουν για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ