ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η πρώτη ένσταση για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Η πρώτη ένσταση για τη Νέα Τούμπα
EUROKINISSI

Στη συνεδρίαση του Δήμου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη (9/9) θα συζητηθούν οι αντιρρήσεις ομάδας πολιτών που αντιτίθενται σε μια από τις βασικές περιβαλλοντολογικές παρεμβάσεις που προβλέπει το σχέδιο ανάπλασης της περιοχής όπου θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη (9/9) είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης και ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και μάλιστα 1ο στη σειρά είναι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Γνωμοδότηση στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για την ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης» αναφέρει το έγγραφο της σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα αναμένεται σε αυτό να συζητηθεί και η ένσταση που υπάρχει από μια κίνηση πολιτών που αντιτίθεται στην υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους.

Η συγκεκριμένη υπογειοποίηση είναι μια από τις βασικές περιβαλλοντολογικές παρεμβάσεις που προβλέπεται να γίνουν στην περιοχή όπου θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και η συγκεκριμένη ένσταση έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι και η πρώτη που κατατίθεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ