ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντέλια μετά την ανανέωση του συμβολαίου

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που λήγει το 2027 και δεν έχασε την ευκαιρία να ποστάρει ένα μήνυμα γεμάτο "ευχαριστώ" στους ανθρώπους που τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας εξαργύρωσε την εξαιρετική παρουσία του στον ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες με συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο μέχρι το 2027.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας, την οικογένειά του και τον ατζέντη του για την καθημερινή υποστήριξη που του παρείχαν, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έπαιξαν στην ανάπτυξή του.

Το μήνυμα του Κωνσταντέλια

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την πίστη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τη διοίκηση της ομάδας για το σεβασμό, τον προπονητή και το τεχνικο επιτελείο του που με βελτιώνουν συνεχώς και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που είναι εκεί καθημερινά για εμένα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δίνουν και είναι πάντα δίπλα μου & τον Λεωνιδα (σ.σ. Αθανασούλα, τον ατζέντη του) που είναι πάντα κοντά μου".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ