ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Νικολέτα Καλέση συνεχίζει για 5η χρονιά στον Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τη Νικολέτα Καλέση, η οποία συνεχίζει στον Δικέφαλο για 5η σεζόν.

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φοράει για πέμπτη χρονιά η Νικολέτα Καλέση, με τον Δικέφαλο να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελληνίδα διεθνή μεσοεπιθετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Νικολέτα Καλέση, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Η Ελληνίδα διεθνής μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 2004, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στα ασπρόμαυρα. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Νικολέτα Καλέση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα ευγνώμων, που θα είμαι μέρος αυτής της μεγάλης χρονιάς των 100 χρόνων του Συλλόγου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου κάθε χρόνο και ιδιαίτερα τις τελευταίες δύο σεζόν, που είναι δίπλα μου σε όλη αυτήν την πορεία του τραυματισμού μου. Έχουμε ήδη αφήσει πίσω την χρονιά που μας πέρασε και ετοιμαζόμαστε για αυτήν που έρχεται. Εύχομαι λοιπόν, να έχουμε μια χρονιά με υγεία, γεμάτη επιτυχίες και χωρίς άλλους τραυματισμούς. Μπορεί η αποκατάσταση μου να μη πήγε όπως θα το θέλαμε, αλλά ήδη μετρώ αντίστροφα για την επάνοδο μου, έτσι ώστε να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ