ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Μπενφίκα μπήκε σφήνα στη μεταγραφή του Κουαλιατά

Nicolas Quagliata of Uruguay's Wanderers, front, and David Gonzalez of Argentina's Lanus battle for the ball during a Copa Sudamericana soccer match at Centenario stadium in Montevideo, Uruguay, Thursday, April 28, 2022. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Nicolas Quagliata of Uruguay's Wanderers, front, and David Gonzalez of Argentina's Lanus battle for the ball during a Copa Sudamericana soccer match at Centenario stadium in Montevideo, Uruguay, Thursday, April 28, 2022. (AP Photo/Matilde Campodonico) @ 2022 MATILDE CAMPODONICO / ASSOCIATED PRESS

Οι Πορτογάλοι γράφουν για ενδιαφέρον για τον νεαρό επιτελικό μέσο, Νικολά Κουαλιατά τον οποίο θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Ζοζέ Μπότο.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Νικολά Κουαλιατά είναι δεδομένο και μάλιστα προχωρημένο. Ο Ζοζέ Μπότο έχει ξεχωρίσει τον νεαρό Ουρουγουανό και θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα όλα έδειχνα ότι η μεταγραφή του 22χρονου μέσου είναι σχεδόν κλεισμένη.

Ωστόσο προκύπτουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που κάνουν λόγο για σφήνα της Μπενφίκα που έχει ως προτεραιότητα της τον Κουαλιάτα. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες και από την Ουρουγουάη αναφέρουν ότι η Μοντεβιδέο Γουόντερερς έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της.

Η εμπλοκή της Μπενφίκα μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα; Αυτό εξαρτάται από το αν ο ΠΑΟΚ έχει προλάβει να κλείσει εγγράφως τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Δικέφαλος θα πρέπει να ανταγωνιστεί το ενδιαφέρον των Πορτογάλων. Το οποίο μάλιστα φαίνεται να έχει φτάσει σε σημείο να καταθέσουν και αυτοί πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανό μέσου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό που προσφέρουν οι Αετοί της Λισσαβόνας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ