ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή του Ζίβκοβιτς στην Κράσνονταρ χάλασε λόγω εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τους Ρώσους

ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή του Ζίβκοβιτς στην Κράσνονταρ χάλασε λόγω εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τους Ρώσους
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς INTIME SPORTS

Νέο χτύπημα από τον Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος κάνει λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τη μεταγραφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, η οποία όμως δεν θα προχωρήσει, διότι όπως ισχυρίζονται οι Ρώσοι ο Σέρβος εξτρέμ θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στο πλευρό της εγκυμονούσας συντρόφου του.

Στις 3 Φεβρουαρίου ο δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, και η ρωσική ιστοσελίδα RPL Sky είχαν επικαλεστεί πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Κράσνονταρ ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Μάλιστα, σε εκείνο το ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ΠΑΟΚ αξιώνει τουλάχιστον επτά εκατομμύρια για τον Ζίβκοβιτς και ότι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρέπει η Κράσνονταρ να φτάσει το ποσό στα 10 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ζητούσε άλλα τρία ο πατέρας το ποδοσφαιριστή, που έχει μέρος από τα δικαιώματα του παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οκτώ ημέρες μετά, ο Καρπόφ ξαναχτυπά, ισχυριζόμενος ότι η Κράσνονταρ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ και ότι οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα για τη μεταγραφή του Σέρβου άσου. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Καρπόφ η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω της εγκυμοσύνης της μέλλουσας συζύγου του Ζίβκοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Καρπόφ ισχυρίζεται ότι ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ συμφώνησαν στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, με το 30% του ποσού να πηγαίνει στον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Πάντα σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο ρωσικός σύλλογος πρόσφερε στον Ζίβκοβιτς κλιμακωτά 1,8 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο, 2 τον δεύτερο και 2,2 τον τρίτο, συν τα μπόνους.

Παρόλα αυτά, ο Ζίβκοβιτς, παρότι στον ΠΑΟΚ έχει μικρότερο συμβόλαιο, φέρεται να απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση διότι η σύντροφός του περιμένει παιδί και θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και για προσωπικούς λόγους.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ βέβαια, τονίζουν πως δεν έχουν δεχθεί καμία επίσημη πρόταση ούτε για τον Ζίβκοβιτς, ούτε για τον Κωνσταντέλια και ξεκαθαρίζουν ότι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (στις 22 Φεβρουαρίου κλείνει το παράθυρο στη Ρωσία) δεν πωλείται κανένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα γεμάτο καλεντάρι με κρίσιμες υποχρεώσεις σε Stoiximan Super League, Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Europa Conference League.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ