ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για Άντριγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια, η απάντηση του Δικεφάλου

Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας πανηγυρίζουν γκολ του ΠΑΟΚ
Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας πανηγυρίζουν γκολ του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Για ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια κάνει λόγο το RPL Sky. Η ρωσική ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως η Κράσνονταρ κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Σέρβου άσου, ενώ ρώτησε και για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Η Κράσνονταρ, στην οποία είναι προπονητής ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, φέρεται να έχει στη λίστα της δύο παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά. Ο λόγος για τους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Σύμφωνα με το ρωσικό RPL Sky, η Κράσνονταρ χύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Πάντα με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκατ. ευρώ για τον Σέρβο εξτρέμ κι άλλα 3 εκατ. ευρώ ο πατέρας του, που έχει μέρος από τα δικαιώματα του παίκτη.

Όσον αφορά στον "Ντέλια", για τον οποίο φέρεται να έχει κάνει πρόταση και η Λειψία, σύμφωνα με τους Ρώσους, ο ΠΑΟΚ ζητά πάνω από 15 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, η πλευρά του Δικεφάλου έχει ξεκαθαρίσει ότι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν πωλείται κανένας από τους δύο παίκτες. Να σημειωθεί πως το μεταγραφικό παράθυρο στη Ρωσία κλείνει στις 22 Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ