ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η επιθετική δυστοκία και τα ντέρμπι που ακολουθούν

Ο Κούρτιτς στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Ο Κούρτιτς στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει στο διάστημα της διακοπής να βρει λύσεις στη δυσχέρεια που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα πριν από τα crash test με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και έχει στη διάθεσή του τις ημέρες της διακοπής για να διορθώσει τις ατέλειές του και να εμφανιστεί περισσότερο αποτελεσματικός στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα του Δικεφάλου δυσκολεύει από εδώ και πέρα ακόμη περισσότερο. Ο Οκτώβριος θα δείξει τις αντοχές του ρόστερ του, καθώς ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία ντέρμπι με Παναθηναϊκό (1/10) στην Τούμπα, Ολυμπιακό (15/10) και ΑΕΚ (29/10) εκτός έδρας.

Το πρώτο crash test είναι αυτό με τους πράσινους στην 6η αγωνιστική, στη συνέχεια ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στη Λειβαδιά πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα πριν κλείσει ο μήνας με το εκτός έδρας ντέρμπι Δικεφάλων στην Αθήνα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει να δώσει τρία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, ανάμεσα στα οποία και τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει διπλό στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έχει να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη από τον περασμένο Μάρτιο και το τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στην Ένωση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε στους παίκτες του τριήμερο ρεπό μέχρι την Πέμπτη (22/9), οπότε και τους περιμένει για προπονήσεις από τις οποίες θα λείψουν οι διεθνείς του Δικεφάλου (Κοτάρσκι, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς και Κουλιεράκης μαζί με τους Παναγιώτου Μπαλωμένο, Κωνσταντέλια έχουν λάβει κλήσεις από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς).

Το μεγαλύτερο ζήτημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ρουμάνος τεχνικός είναι η επιθετική δυστοκία της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει επτά παιχνίδια από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μαζί με τους αγώνες απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας.

Σε δυο από αυτά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ (με Λέφσκι στη Βουλγαρία και Άρη στο Κλ. Βικελίδης), στα τέσσερα σκόραρε 1 (Λέφσκι στην Τούμπα, Παναιτωλικό, Λαμία και ΟΦΗ στην Κρήτη) και μόνο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο πανηγύρισε δύο φορές σε ένα παιχνίδι.

Στα περισσότερα από τα παιχνίδια αυτά ο ΠΑΟΚ δημιούργησε – αλλά και έχασε- αρκετές ευκαιρίες και αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ