ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η διοίκηση έστειλε μήνυμα στους παίκτες μετά την ήττα από τον Άρη

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης INTIME

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ζητώντας νίκες μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου.

Η ήττα από την Άρη έφερε επισκέψεις στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης πήγε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας την Δευτέρα (29/11) και μίλησε στους παίκτες φέρνοντας τους ενώπιον των ευθυνών τους για τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος της διοίκησης ζήτησε από τους παίκτες νίκες και στα επτά παιχνίδια που μένουν μέχρι να κλείσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το 2021.

Τόνισε μάλιστα πως όπως η ΠΑΕ είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές έτσι και αυτοί θα πρέπει να εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο της.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ