ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η διαχείριση του Βιεϊρίνια και το πλάνο του Λουτσέσκου για τον αρχηγό του

Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα για τη Super League Interwetten.
Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα INTIME

Ο Βιεϊρίνια ταλαιπωρείται, εδώ και δυο σχεδόν μήνες, μετά τον τραυματισμό του στην Τρίπολη από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, τις οποίες θα προσπαθήσει να ξεπεράσει στο διάστημα της διακοπής. το πλάνο του Λουτσέσκου για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Μέσα στα υπόλοιπα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει από την αρχή της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ, υπάρχει και το θέμα με τον Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου ταλαιπωρείται εδώ και σχεδόν δυο μήνες από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκείνο το παιχνίδι και μετά δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο, καθώς οι ενοχλήσεις επέμειναν και μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε σε μια από τις προπονήσεις της ομάδας του.

Ο Λουτσέσκου παραδέχεται ότι είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσει τον αρχηγό που έγινε αναγκαστικά αλλαγή και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσει κάποιος. Στο επίπεδο το οποίο βρίσκεται ο Αντρέ, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πραγματικά δεν έχει κανένα άγχος όταν αγωνίζεται, μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις", δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση με τους πράσινους.

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου λένε πως ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια στη Λεωφόρο δεν έχει επιδεινώσει την κατάσταση του. Ωστόσο, στην διακοπή του πρωταθλήματος, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκουραστεί και να κάνει θεραπείες προκειμένου να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Από την μια η ανάγκη να βρίσκεται στο γήπεδο σε κάποια παιχνίδια, από την άλλη η δική του επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα του, τον έχουν οδηγήσει ακόμη και στο να κάνει παυσίπονες ενέσεις για να μπορεί να αγωνιστεί όπως έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Η διαχείριση του Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Βιεϊρίνια. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη στη 2η αγωνιστική και μετά ο Πορτογάλος έχει παίξει μόνο δυο 90λεπτα (στα παιχνίδια με Βόλο και Κοπεγχάγη στην Τούμπα).

Ο αρχηγός του Δικεφάλου έχει μείνει εκτός αποστολής στους αγώνες με Παναιτωλικό και ΑΕΚ και στον πάγκο στον αγώνα με την Κοπεγχάγη στη Δανία. Ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε σε τρεις αγώνες (με ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης και Παναθηναϊκό) και μπήκε αλλαγή στα παιχνίδι με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ολυμπιακό.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Λουτσέσκου προσπαθεί να προφυλάξει όσο μπορεί περισσότερο τον αρχηγό του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέχρι να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το κακό για τον προπονητή του Δικεφάλου είναι ότι έχασε με τραυματισμό και τον Σίντκλεϊ, που έδειξε ότι μπορεί να καλύψει με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, δίνοντας ανάσες στον αρχηγό του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ