ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ατάκα του Βιεϊρίνια για Τσιάρτα και την κλήρωση με Μπριζ, αλλά και οι πρώτες σκέψεις του Λουτσέσκου

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Η ατάκα του Αντρέ Βιεϊρίνια στο site της UEFA για τον Βασίλη Τσιάρτα και την κλήρωση με την Μπριζ, το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ο Τάισον κι οι πρώτες σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την Τρίτη (09/04) την προετοιμασία του για τον πρώτο προημιτελικό στο Conference League με την Μπριζ (11/04, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24), την οποία και θα ολοκληρώσει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε και πριν τον αγώνα με την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ, ο Δικέφαλος θα προπονηθεί την Τετάρτη (10/04) το πρωί στη βάση του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Μπριζ, όπου και θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ήδη η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται σε ρυθμούς Conference League, με τους πρώτους οπαδούς της να έχουν ξεκινήσει το ταξίδι για το Βέλγιο.

Στην κεντρική σελίδα της διοργάνωσης στο site της UEFA, υπάρχει ένα θέμα για την παρουσία του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην φάση των "8" και μια ατάκα του Βιεϊρίνια για την κλήρωση που έγινε με καλεσμένο τον Βασίλη Τσιάρτα κι έφερε αντίπαλο της ομάδας του, την Μπριζ.

"Ευχαριστώ τον Βασίλη για την καλή κλήρωση. Φυσικά, δεν έχω συγχωρήσει κανέναν από τους συμπαίκτες του για το 2004, αλλά για τώρα τον ευχαριστώ", είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου που δεν ξεχνά την ήττα της Πορτογαλίας από την Εθνική μας.

Στα της προετοιμασίας. το ενδιαφέρον στρέφεται στην κατάσταση του Τάισον, που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Λογικά ο Βραζιλιάνος θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θα έχουν κι οι δοκιμές του Λουτσέσκου για το σχήμα με το οποίο ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ στο Βέλγιο.

Λογικά στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αλί Σαμάτα, ενώ θέση στην ενδεκάδα εκτός του Βιεϊρίνια διεκδικούν κι οι Ντεσπόντοφ κι Οζντόεφ, που όπως κι ο Τανζανός επιθετικός χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή στην OPAP Arena.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ