ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Αστυνομία του Βελγίου ψάχνει τις τσάντες των φίλων του Δικεφάλου σε άδεια πούλμαν

ΠΑΟΚ: Η Αστυνομία του Βελγίου ψάχνει τις τσάντες των φίλων του Δικεφάλου σε άδεια πούλμαν
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ, η Αστυνομία του Βελγίου μπήκε σε άδεια πούλμαν των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη και έψαχνε τσάντες με τον κόσμο την ίδια ώρα να είναι αρκετά μακριά.

Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο Μπριζ για το παιχνίδι του Conference League την Πέμπτη (11/4) το βράδυ και η πόλη κινείται ήδη στους ρυθμούς του δικεφάλου.

Λίγες ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών, από τον ΠΑΟΚ σημείωναν πως η Αστυνομία κάνει αρκετούς ελέγχους, ακόμη και σε πούλμαν στα οποία δεν υπάρχει κόσμος μέσα καθώς την ίδια ώρα οι φίλοι της ομάδας έκαναν τις βόλτες τους στην πόλη.

Όπως αναφέρουν λοιπόν, η Αστυνομία άνοιγε τις τσάντες των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη εν τη απουσία τους, με τους ανθρώπους του δικεφάλου να ενημερώνονται για το γεγονός και να ζητούν τη βοήθεια της πρεσβείας γιατί θεωρούν πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζονται με προκατάληψη.

Οι Θέμης Καίσαρης, Παντελής Διαμαντόπουλος και Ηλίας Καλλονάς σχολιάζουν τα σπουδαία ματς Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Μπριζ - ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ