ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ανανέωση του Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ και ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Η ανανέωση του Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ και ο Δικέφαλος
Ο κεντρικός αμυντικός, Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, πανηγυρίζει νίκη του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Τι μπορεί να σημαίνει για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι ο Εκόνγκ παραμένει στην ίδια μανατζερική στέγη κυρίως σε σχέση με τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν προκύψει για ενδιαφέρον ομάδων από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ντέιβιντ Μος, ατζέντης ποδοσφαιριστών, δημοσιόποιησε μέσω instagram την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ουίλιαμ Τροστ Εκόνκ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου εκπροσώπησης που υπέγραψα με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και αρχηγό της Νιγηρίας Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ. Είναι προνόμιο να δουλεύεις με έναν τόσο ταλαντούχο και με επαγγελματισμό ποδοσφαιριστή και πάνω από όλα φανταστικό άνθρωπο. Ανυπομονώ να συνεχίσω να τον υποστηρίζω σε αυτό το ταξίδι του προς ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία" έγραψε ο αντζέντης του 31χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει ανοικτά ζητήματα με τον Νιγηριανό στόπερ, που χάνει λόγω τραυματισμού, τον οποίο υπέστη στους αγώνες με την Εθνική του ομάδα στο πρόσφατο κύπελλο Εθνών Αφρικής, το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ζητήματα που δεν έχουν μόνο να κάνουν με την αποζημίωση που δικαιούται – και θα διεκδικήσει- από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας, αλλά και με τα μεταγραφικά σενάρια που καλλιεργήθηκαν και από την πλευρά του παίκτη για ενδιαφέρον ομάδων από την Σαουδική Αραβία.

Όπως και να έχει η απόκτηση του Εκόνγκ το περασμένο καλοκαίρι ήταν μια από τις κρίσιμες κινήσεις που έκανε ο ΠΑΟΚ και η οποία δεν έχει αποδώσει. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου απέκτησαν τα δικαιώματα του, καταβάλλοντας 1 εκατομμύριο ευρώ στη Γουότφορντ και του έδωσαν τριετές συμβόλαιο με αντίστοιχες αποδοχές, χωρίς όμως να πάρουν από αυτόν όσα περίμεναν.

Το τι θα γίνει το καλοκαίρι είναι άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι στην Τούμπα θα συζητήσουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οποιαδήποτε πρόταση φτάσει από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αρκεί να τους ικανοποιεί οικονομικά.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ