ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για κεντρικό μέσο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει την επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ`
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει την επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ "τρέχουν" δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θέλοντας να κλείσουν άμεσα το θέμα της απόκτησης του χαφ που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Παρασκευή (9/7) τη δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα. Προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ στο πρώτο σκέλος των κινήσεων ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, που είχε ως χρονικό ορίζοντα την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Ολλανδία απομένει πλέον η απόκτηση ενός χαφ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει έναν κεντρικό μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ του. Ή αλλιώς έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου φορ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του χαφ που έχει ζητήσει ο προπονητής του. Με την σύμφωνη γνώμη και την θετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν προκριθεί μια δύο περιπτώσεις κεντρικών μέσων που καλύπτουν τις προϋποθέσεις και οι διαπραγματεύσεις που γίνονται μαζί τους είναι σε προχωρημένο στάδιο πλέον.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο "Δικέφαλος" καταφέρει να κλείσει τον… εκλεκτό του Ρουμάνου τεχνικού μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να προλάβει εξ αρχής το βασικό στάδιο της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Εσίτι: "Με βοηθάει ο Λουτσέσκου"

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ψάχνει κεντρικό μέσι, ο Άντερσον Εσίτι ο οποίος σκόραρε και γκολ στο φιλικό κόντρα στον Βόλο, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στον Δικέφαλο μετά τον δανεισμό του στην Γκεζτεπέ.

"Νιώθω ωραία και είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω ξανά στον ΠΑΟΚ, όπως χαίρομαι και για το πρώτο μου γκολ με την ομάδα. Ο κ. Λουτσέσκου είναι πολύ καλός κόουτς με βοηθάει πάρα πολύ με όσα μου λέει και συζητάμε. Έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους. Θέλω να πάρω ευκαιρίες και να παίξω περισσότερο, να βοηθήσω ακόμα περισσότερο.

Δεν έχω κάνει κάποια συγκεκριμένη συζήτηση. Ακούω όσα λέει σε όλους τους παίκτες, με βοηθάνε πολύ και ελπίζω να έχουμε ένα καλό μέλλον. Εγώ προσπαθώ μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι μέσα από σκληρή δουλειά. Ελπίζω και πιστεύω πως θα δουλέψουμε καλά και θα καταφέρουμε τους στόχους μας" δήλωσε ο Εσίτι μετά τον αγώνα της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ