ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φουλάρει άμεσα για επιθετικό ο Δικέφαλος - Η περίπτωση του Μούσα και οι Πρίγιοβιτς, Άκπομ

Ο Πέταρ Μούσα της Σλάβια Πράγας με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας
Ο Πέταρ Μούσα της Σλάβια Πράγας με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας @ 2021 ASSOCIATED PRESS

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί, στο τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφική περιόδου για την απόκτηση ενός ακόμη φορ για να καλύψει το κενό του τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα. Το SPORT24 καταγράφει τα δεδομένα.

Η σκληρή επιβεβαίωση των αρχικών εκτιμήσεων για την πολύμηνη απουσία του Νέλσον Ολιβέιρα αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Από την επόμενη του αγώνα με την Μποέμιανς, όταν και διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Πορτογάλου επιθετικού, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ξεκίνησαν την έρευνα αγοράς για έναν φορ που θα πλαισιώσει τους Σβιντέρσκι και Κούτσια.

Οι επιλογές μέσα στις οποίες θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο οικονομικό, από την στιγμή που δόθηκε στον Ολιβέιρα ένα μεγάλο συμβόλαιο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και λίγες εβδομάδες αργότερα ανανεώθηκε με αυξημένες αποδοχές το συμβόλαιο του Πολωνού.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί πιθανότατα με δανεισμό, ενδεχομένως να μπει στη συμφωνία ρήτρα εξαγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και που θα καλύψει το κενό του Ολιβέιρα στο μεγάλο διάστημα της απουσίας του.

Ο Μούσα και οι περιπτώσεις Πρίγιοβιτς και Άκπομ

Από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ως σενάρια τα περισσότερα, η πιο εφικτή περίπτωση είναι αυτή του Πέταρ Μούσα της Σλάβια. Και αυτό διότι ο Κροάτης που στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπουντεσλίγκα με την Ουνιόν Βερολίνου, δεν φαίνεται να είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του και ψάχνει να βρει ομάδα.

Οι περιπτώσεις των γνώριμων και πάντα δημοφιλών στους φίλους του ΠΑΟΚ παικτών όπως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και ο Τσούμπα Άκπομ δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει τουλάχιστον μέχρι τώρα σοβαρά τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Για τον Άγγλο θα μπορούσε να υπάρξει ενδιαφέρον, αν η Μίντλεσμπρο αποφασίσει να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο.

Σε κάθε περίπτωση η λίστα με τους επιθετικούς που καλύπτουν τις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στο οικονομικό, συμπεριλαμβάνει αρκετά ονόματα. Μέσα από αυτά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει την επιλογή του, ουσιαστικά στο τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου για να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό του Νέλσον Ολιβέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ