ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φοιτητής ο Στέφαν Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ με την φανέλα του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Ο Στέφαν Σβαμπ με την φανέλα του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και θα συνεχίσει τις σπουδές του και από την Θεσσαλονίκη.

Ο Στέφαν Σβαμπ μέσα στο γήπεδο δείχνει ότι είναι ένας συγκροτημένος ποδοσφαιριστής. Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει ανησυχίες και εκτός αγωνιστικού χώρου και φροντίζει να καταρτίζεται επιστημονικά ώστε να ανοίξει και άλλους δρόμους όταν θα αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Για αυτό και συμμετέχει σε ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα παρακολουθώντας μαθήματα για "Διοίκηση επιχειρήσεων στον Αθλητισμό".

Είναι ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως μάθησης στο οποίο συμμετέχουν και άλλοι επαγγελματίες αθλητές στην Αυστρία προκειμένου να αποκτήσουν εφόδια για να ακολουθήσουν μια άλλη καριέρα όταν εγκαταλείψουν την ενεργό δράση.

Ο Σβαμπ ξεκίνησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν και αγωνιζόταν στην Ραπίντ Βιέννης και θα το συνεχίσει παρά το γεγονός ότι έχει μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ