ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φέρνει τον 24χρονο Ισπανό μπακ, Γιοάν Σάστρε

Ο Γιοάν Σάστρε της Μαγιόρκα σε φάση με αντίπαλο τον Βινίσιους της Ρεάλ | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γιοάν Σάστρε της Μαγιόρκα σε φάση με αντίπαλο τον Βινίσιους της Ρεάλ | 22 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 AP IMAGES/MANU FERNANDEZ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στον Γιοάν Σάστρε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήσει με την Μαγιόρκα να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δεξί μπακ για να καλύψει την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει έντονη φημολογία ότι αυτός είναι ο Ισπανός Γιοάν Σάστρε της Μαγιόρκα

Ο Δικέφαλος αναζητά ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας του και 24χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 30 Απριλίου 1997) δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φετινά παιχνίδια της Μαγιόρκα. Ο Σάστρε πέρυσι είχε παίξει 32 ματς με την ισπανική ομάδα του στην Σεκούντα και είχε ρόλο στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει μόλις 7 συμμετοχές από τις οποίες μάλιστα οι περισσότερες είναι ως αλλαγή. Έτσι αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με την Μαγιόρκα εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Ο Σέστρε που είναι γέννημα θρέμμα της Μαγιόρκα αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας την δυνατότητα να καλύψει και το αριστερό και η περίπτωση του προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ζοζέ Μπότο.

Για τον 24χρονο μπακ ενδιαφέρθηκαν άλλες ισπανικές ομάδες και από την δεύτερη κατηγορία, ωστόσο όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η καλύτερη πρόταση ήρθε από ομάδα του εξωτερικού, η οποία πάντως δεν κατονομάζεται.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η ήδη κλεισμένη συμφωνία για το δανεισμό του ήταν η αιτία που ο προπονητής της Μαγιόρκα τον κράτησε στον πάγκο στον αγώνα με τη Λεβάντε όταν τραυματίστηκε ο Μαφέο, το βασικό της δεξί μπακ. Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει ο Γιόαν Σέστρε κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Ψάχνει ομάδα ο Ροντρίγκο

Το σίγουρο είναι ότι με τον Ζοζέ Μπότο να έχει βγει στην αγορά για να φέρει δεξιοπόδαρο αμυντικό, δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην περίπτωση του Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικό αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, γνωρίζοντας ήδη πως το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ