ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πηγαίνει για τουλάχιστον τρεις μεταγραφές

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και συμφωνεί ξεκάθαρα με την επιστροφή στο προηγούμενο μοντέλο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και συμφωνεί ξεκάθαρα με την επιστροφή στο προηγούμενο μοντέλο INTIME

Κοινή απόφαση από τους Ζοζέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το πλάνο καταρτίστηκε με βάση τις εισηγήσεις του Ρουμάνου.

Μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις των τελευταίων δυο ημερών μεταξύ του Ζοζέ Μπότο και του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει προκύψει και ο μπούσουλας στον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι εισηγήσεις του Ρουμάνου προπονητή βρίσκουν σύμφωνο τον νέο αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου και η συμφωνία ανάμεσα τους για αυτά που θα πρέπει να γίνουν αποτελεί την ισχυρή βάση για το πως θα κινηθεί η ομάδα στο υπόλοιπο του Ιανουαρίου.

Οι τρεις βασικές προτεραιότητες και η διαφοροποίηση

Ο ΠΑΟΚ αναζητεί έναν ακραίο αμυντικό, πρωτίστως για τη δεξιά του πλευρά, έναν κεντρικό χαφ και έναν μεσοεπιθετικό θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, πίσω από τον φορ, όσο και στα άκρα της επίθεσης.

Το πλάνο αυτό μπορεί να διαφοροποιεί ανάλογα με τις ανάγκες που ενδεχομένως προκύψουν. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι έτοιμος και για κεντρικό αμυντικό, εφόσον υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα είτε του Ίνγκασον είτε τον Βαρέλα, αλλά και τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν στη μεταγραφική αγορά.

Όχι στη χρονοτριβή

Η απόφαση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι να μην καθυστερήσει η ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων, καθώς οι ανάγκες ενίσχυσης του ρόστερ είναι μεγάλες και δεδομένες. Έτσι δεν πρόκειται να χαθεί χρόνος σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι, όσο και αν ταιριάζουν στα πλάνα, αλλά θα υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία τόσο σε πρόσωπα όσο και σε θέσεις.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ