ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες σκέψεις του Φερέιρα πριν από το ματς στη Γρανάδα

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Καντουρί, ενώ καλείται να επιλέξει δύο από τους Τζόλη, Ζίβκοβιτς και Μουργκ για να πλαισιώσουν τον Τσόλακ στη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα.

Μέσα στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την πολύ πιθανή αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα από τον πάγκο του ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε (29/10, 22:00, Cosmote 2) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League.

Ένα παιχνίδι που λογικά θα είναι το τελευταίο του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να καλύψει την γκέλα με την ισοπαλία απέναντι στην Ομόνοια.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ισπανία με πλήρη αποστολή κάτι που σημαίνει ότι ο Φερέιρα μπορεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Η πιο σημαντική επιστροφή μοιάζει να είναι αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί, το κενό του οποίου στην μεσαία γραμμή του Δικεφάλου φάνηκε δυσαναπλήρωτο στα τελευταία παιχνίδια.

Με τον Καντουρί στο πλευρό του Σβαμπ ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι πολύ περισσότερο δημιουργικός και με καλύτερη ισορροπία στο κέντρο του, αλλά το θέμα είναι αν ο Μαροκινός που προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό είναι στο 100% για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι όπως το αποψινό. Αν δεν ξεκινήσει ο Καντουρί, πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο Εσίτι που έχει το προβάδισμα έναντι του Ντούγκλας Αουγκούστο.

Ο παρτενέρ του Σβαμπ είναι το ένα ερωτηματικό και το δεύτερο έχει να κάνει με τους μεσοεπιθετικούς. Φαίνεται ότι ο Αντόνιο Τσόλακ θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης και αυτό που θα απαντηθεί όταν ανακοινωθούν οι ενδεκάδες είναι ποιοι θα ξεκινήσουν κοντά. Τζόλης, Άντριγια Ζίβκοβιτς και Μουργκ διεκδικούν τις δύο θέσεις με τους δύο πρώτους να έχουν και το προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδης θα καλύψουν τα μετόπισθεν του Δικεφάλου και οι Ροντρίγκο και Γιαννούλης θα παίξουν στα δύο άκρα.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ