ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή με νέα τεστ

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ INTIME

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το κυριακάτικο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη Τέταρτη και αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα του Αγρινίου, ορίστηκε από τη Λίγκα να γίνει στις μεθαύριο, στις 12 του μήνα (17:15, NOVASPORTS PRIME και LIVE από το SPORT24)

Η διεξαγωγή του και πάλι θα κριθεί από την πανδημία, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό και σήμερα (10/1) οι ποδοσφαιριστές του θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναβλήθηκε, μιας και υπήρξαν στην ομάδα οκτώ ενεργά κρούσματα και είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για τα αποτελέσματα του επανελέγχου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά, στα τεστ που έγιναν την Παρασκευή είχαν προκύψει 3 νέα κρούσματα που προστέθηκαν στα 5 ήδη υπάρχοντα. Γενικότερα οι προπονήσεις στο Δικέφαλο γίνονται μετ’ εμποδίων από την ημέρα που οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει για 12 συνολικά κρούσματα στις τάξεις των παικτών του.

Όπως και να έχει, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ελπίζοντας ότι θα έχει κάποιες επιστροφές. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί (ο Τέιλερ έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς), στους τιμωρημένους Ζίβκοβιτς, Άκπομ και ελπίζει ότι εκτός από τους 3 που διαγνώσθηκαν θετικοί την Παρασκευή οι υπόλοιποι θα βρίσκονται στη διάθεση του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ